Skip to content

Reordering Project

For some years we have been planning to redevelop sympathetically parts of our beautiful church to make it more accessible, user friendly and a better resource for the community both for worship and a wide range of other activities. We plan to have a small kitchen, meeting room and a disabled toilet at the west end of the church. New flooring and movable, stackable pews will create safe, flexible floor space for a myriad of activities. New lighting and heating will provide greater comfort and redecoration will complete the transformation. See the floor plan and elevations of the new rooms at west end below.

West end floor plan
Elevation showing the kitchen and WC at the end of the south aisle
Elevation showing the meeting room at the end of the north aisle
Logo designed by Pio Abad for grills and glass panels

Our plans were put on hold during the Covid19 pandemic but we are now actively fund raising once again and hope to be able to start Phase 1 of our project within the next twelve months. We would like to thank our funders, both private individuals and grant-making organisations, for their support.

We are supported by: